Gözova Ortaokulu

Vizyon: Gözde bir ovada gözde bir okul olabilmek ve gönüllerde taht kurabilmek için varız.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatansever, Atatürk Milliyetçiliğini benimseyen, demokratik, insan haklarına saygılı, çağdaş, gelişime ve değişime açık, ahlaki kültürel değerleri aktarmayı kendine en önemli görev kabul eden, milli ve manevi değerlerle bezenmiş kendisi ile barışık, gelecekten umutlu ve mutlu bireyler yetiştirmede lider bir kurum olabilmektir.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gozovaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖZOVA KÖYÜ GÖZOVA KÜME EVLERİ GÖZOVA ORTAOKULU BLOK NO: 24 MERKEZ / TOKAT

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Tokat Merkez´ e bağlı Tokat Niksar istikametinde 23. kilometrede sağ tarafa girilerek 1,5 km sonra Gözova Köyü´ne ulaşılmaktadır.

Ulaşım Tokat Meydan Gülbaharhatun Camii önünden günün belli aralıklarında kalkan minibüs ve midibüslerle ulaşım sağlanır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Tokat Merkez´ e 25 km uzaklıktadır.